Walker Liverpool Trøjer KeeshaD

By Brooks

gruppespil mod Bulgarien ‘ fodbold trøjer s Ludogorets og

Chelsea er i en stærkere position på hjemmemarkedet og i Europa end Liverpool, der har slået Sloveniens mestere Maribor 6-0 for to uger siden fodboldtrøjer på Stamford Bridge som en del af deres ubesejrede 15-kamp starter i sæsonen.

Real vandt 1-0 på Bernabeu på tirsdag aften mod Reds, som vil komme ind i lørdagens showdown, der har haft 24 timer mere hvile end Chelsea og med deres håb om Champions League-fremgang hængende på de sidste to gruppespil mod Bulgarien ‘ s Ludogorets og den schweiziske side Basel.

Det var en indikation Rodgers prioriterer besøget af Premier League-lederne Chelsea til Anfield på lørdag.

Manchester City tilbragte £ 49m alene på at bringe i Raheem Sterling i sommer, mens Manchester United og Liverpool også har brugt store mængder penge på at forbedre deres squads før den nye sæson.

Rodgers hvilede nøglepersonale til tirsdagens sammenstød med regerende europamester Real Madrid, herunder kaptajn Steven Gerrard og stjerne fremad Raheem Sterling, som var substitutter.

Mourinho, hvis Manchester United Trøjer Blues spiller Maribor i Champions League Group G onsdag aften, sagde før Liverpools kamp: ‘Hvis Liverpool beslutter at hvile spillere, når de spiller mod de europæiske champions, er det et spørgsmål til Liverpool-manager, det er ikke et spørgsmål til mig.

Hvis Chelsea vinder og Sporting Lisbon ikke slår Schalke Mourinhos mænd fremskridt med to kampe til ekstra og vil være i pole position for at afslutte toppen af ​​placeringerne og gøre krav på en gunstig sidste 16 træk.

#
Share Button

Leave a Reply

css.php