Marilyn Real Madrid Trøjer EdisonR

By Harold

vil også være meget billige fodboldtrøjer hård og tung

PSIM Jogja generalsekretær Jarot Sri Kastawa sagde, med betingelsen ville budgettet på 3 mia. Rb ikke være nok. Det vil sandsynligvis stige, sagde Arsenal Trøjer han i går.

Det bliver klart en trussel for alle hold. Det kan endda være en forfremmelse kvote til ISL, som kun er tre klubber, få er målrettet. Det vigtigste er at overleve først i Main Division og ikke nedbrydes, sagde han.

Ikke kun det, konkurrencen næste sæson vil også være meget hård og tung for alle hold. For PSSI meddelte, at det vil skære holdene i Main Division til kun 24 hold i 2018. Det er fra 60’erne holdet, var mere end halvdelen tvunget til at komme ned kaste, hvis de ikke kunne overleve. Lidt glidende og kan ikke konkurrere, det vil blive henvist til Nusantaraforbundet.

Fordi hvis der for eksempel er opdelt i 8 grupper, vil hver gruppe have omkring 7 hold. Normalt Real Madrid Trøjer tager holdbestemmelsen også hensyn til geografiske forhold. Men med kun 20 hold i hver zone er antallet af kampe også mere, og rejseomkostningerne bliver også større.

Derfor er forvaltningen af ​​PSIM Jogja at diskutere om det. Fra budgettet næste sæson, forberedelse af holdet og fastlæggelse af holdskipper. Vi vil alvorligt forberede holdet i 2017 sæsonen, ‘sagde han. En nyhed opstod relateret til hosting af Nasionao Sports Week XX / 2020 i Papua.

#
Share Button

Leave a Reply

css.php