Leatha Inter Milan trøje GJBTani

By Mcclendon

Det er som telepati.

Ungarn sluttede deres ventetid på en stor fodboldturnering i 30 år med en 3-1 samlet vinder over Norge i 2016 playoffs. Dette resultat bringer dem videre til næste sommer s turnering i Frankrig.

Først gennem den første del af Laszlo Kleinheisler-debuten scorede Tamas Priskin tidligt i første halvleg, før den norske målmand Markus Henriksen scorede et eget mål og et mål tilbage i begge ender og afsluttede en Inter Milan trøje 2-1 sejr over værter mandag.

Kun fem spillere fra deres hold blev født, da landslaget sidste gang spillede i Mexicos verdensmesterskab i 1986, og for femte var kun veteran målmand Gabor Kiraly i startlinjen ved denne lejlighed.

I mellemtiden for Norge igennem historien har der aldrig været et skandinavisk hold, der formåede at flygte efter at have tabt det første ben i playoffs.

I det første ben i hjemmet i Norge spildes de chancer, og nu kan de ofte ikke afslutte chancerne, mens Manchester City trøje de er foran mål i Budapest, med Kiralys mål sjældent under stort pres. Resultatet af kampen mellem Ungarn mod Portugal i kampdagens kampdag 3 Gruppe F Euro Euro 2016, som blev afholdt på Parc Olympique Lyonnaise på onsdag aften lokal tid.

Og et første halvleg kickoff mellem Ungarn vs Portugal er færdig! 2. minut Vieirinha løste et indlæg ind i straffesparksfeltet.
Share Button

Leave a Reply

css.php