Kristen vm landslagsdrakter Ramonita

By Waylen

Onsdag vil være glad for at deres gode form fortsetter, men Arsenal vil bare virkelig være bekymret for tilstanden til Walcott og Oxlade-Chamberlain.

Theo Walcott må være underlagt etter å ha erstattet den skadde Alex Oxlade-Chamberlain i sjette minutt.

MÅL! Sheffield onsdag 1-0 Arsenal. Wallace scorer – Pudil-angrep på venstresiden, og gir et flott løp bak mål. Han ser opp for å se Ross Wallace gjøre en sen løp til boksen, plukker ham ut, og Atletico Madrid drakt Wallace klipper et skudd inne i det nærliggende innlegget.

Helan bryter med Joao til venstre. Helan jinks inn i boksen og tvinger Cech til å skyte et skudd langt i nærheten.

Bannan tar et kortpass til Wallace, og han klipper i krysset for Joao. Han er umerket, og han blikker på hodet i øverste hjørne.

MÅL! Sheffield onsdag 3-0 Arsenal. Hutchinson scorer – Et frispark er klippet til Lees på bakposten, han sender det over mål med en volley, og Hutchinson peker inn på bakposten.

Sheffield Wednesday er Barcelona drakt nå ubeseiret i ni kamper i alle konkurranser.

Arsenal ga spill til fire tenåringer, inkludert to 17 år gamle, mot onsdag.

Kan Arsenal opprettholde sin tittelutfordring nå har de to skader på viktige spillere? Hverken Theo Walcott eller Alex Oxlade-Chamberlain har båret siden som Alexis Sanchez har, men deres nærvær fyller ut truppen med den type kvalitet som Sanchez og Mesut Ozil trenger å blomstre.
Share Button

Leave a Reply

css.php