Karin vm landslagsdrakter IraPlumm

By Burchett

Med tanke på La Sexta innrømmet Atletico sentrumsporter Fernando Torres at meninger kunne byttes midt i smerten ved å miste, men alle på klubben trakk i samme retning.

Torres sa at hver sesong Simeone hadde gjort endringer i hvordan Atletico spilte, og det var viktig å ha taktisk fleksibilitet hvis du ønsket å lykkes.

Mye av debatten om Atleticos stil denne sesongen har fokusert på at Koke beveger seg til en sentral midtbanespill. Omtrent 58 prosent av Chelsea drakt respondentene til en AS-undersøkelse har sagt at de foretrekker å se veteran midtbanespiller Tiago tilbake i laget med Koke tilbake til en bred posisjon.

Ledere Juventus var bort til tredjeplasserte Napoli i kveldspillet med Gonzalo Higuain tilbake til San Paolo-stadion for første gang siden hans forbrytende splittelse i fjor.

Milan ga Dolphins et tidlig mål da Donnarumma savnet ballen helt, da han prøvde å kontrollere Gabriel Palettas bakpass og det fløy rett inn i målet.

Mario Pasalic leveled før halvtime, men til tross for å dominere andre halvdel, klarte fotbolldrakter ikke Milan å finne en vinner og ble etterlatt syvende med 54 poeng.

De droppet fire bak av femteplasserte Atalanta som ble sendt på vei da forsvareren Andrea Conti møtte Leonardo Spinazzolas kryss med et ypperlig frispark i 25 minutter.

Alejandro Gomez hjalp seg med et hat-trick, inkludert en straff, og Mattia Caldara scoret også mens Genoa hadde Mauricio Pinilla sendt ut like etter timen.
Share Button

Leave a Reply

css.php