Cristine billige fotballdrakter JeromeQv

By Burchett

Dette er det første spillet i Bali United i en langsiktig konkurranse.

Bali United som vert for full makt mengggerahkan siden begynnelsen av spillet som også kalles Torabika Soccer Championship dette. Yabes Roni ble avslørt for å være en forrett på forsiden av hjemmelaget sammen med Nemanja Vidakovic og Nyoman Sukarja. I mellomtiden i PBFC-leiren er det navn som Ponaryo Astaman, Gerald Pangkali og Pedro Javier som startbilde.

GOOOLL! Vidakovic s 18. minutt scoret bemerkelsesverdig lang rekkevidde. 1-0 for Barcelona Fotballdrakt Bali United! Den 31 år gamle skuddet fra utenfor straffespark og målvakt Dian Agus kunne ikke nå ballen som førte til toppen av nettet.

Minute 24 Bali United kastet bort en gylden mulighet da han brøt igjennom på høyre side av angrepslinjen. Yabes Roni driblet ballen nær straffeområdet før han sendte en pasning til Vidakovic, men ballen kunne ikke nås med føttene. Synd!! Skal ha endret poengsummen til 2-0.

De fikk til slutt sin handling sammen og to ganger trakk nivå med et mål hver fra sine to streikere. Det Barcelona Fotballdrakt førte til at lederen høste ros på paret enda en gang – selv om kampen viste at det kunne være mer problematisk å passe de to angriperne inn i laget enn han først forventet.

Sikkert, det har knapt vært et problem så langt – Jesus kom ikke fram til etter jul og etter en eksplosiv introduksjon til laget, tilbrakte den beste delen av to måneder skadet.
Share Button

Leave a Reply

css.php