Cleo NganFeth

By Prim

barcelona tröjorMillwall fans röstar sina rädslor kring kontroversiella Den planer.

Orderens gummistämpling fördröjdes därefter ytterligare genom uppenbarelsen att ett mystiskt utkast till försäljningsdokument, som också avslöjades i förmyndaren, tycktes visa hälften av Renewal hade redan undersökt möjligheten att erbjuda sin andel av systemet för försäljning. En intern rådsutredning har sedan beslutat Arsenal Tröjor att denna försäljningsbroschyr faktiskt var ett utkast för privat konsumtion och utan förnyelse med någon kunskap.

Fotbollströjor

Under den senaste veckan har Guardian också publicerat detaljer om de felaktiga finansieringsanspråk, med förslaget om £ 2m av finansiering från Sport England, som upprepades cirkuleras av idrottsstiftelsen i hjärtat av planerna. I verkligheten har Sport England bekräftat att det inte finns något finansieringsavtal.

Den uppenbara upplösningen av systemet kommer att vara en källa till stor uppmuntran till Millwall Football Club, som är desperat att ingå i de bredare regenereringsplanerna, och till klubbens fans, särskilt Millwall AMS-supportgrupperna, som har slagit hårt mot förslaget.

Det är också en triumf för Councilor Hall, som har gett en ensam, modig röst som ifrågasatte processen och upprepade gånger betonade sin oro över ansvarsskadan till rådet och Arbetsgruppen för beslutet att samarbeta med en offshore-utvecklare i beslag av allmänheten landa.

Councilor Hall sa: ‘Med tanke på arten och allvaret av långvariga bekymmer över CPO, som ökat av falska finansieringsanspråk, borde Lewishams skåp nu återfå vårt inlösen och omvandla sitt ursprungliga beslut att ta Millwalls land.’
Share Button

Leave a Reply

css.php