Charlotte ElidaAys

By Monds

monaco tröjorÄven om det bara är ett av många problem inom Zinedine Zidane s grupp, kommer den kollektiva bristen på form och självförtroende bland klubbens fullbackar bara att spela i händerna på den parisiska klubbens dynamiska duo.

Dani Carvajal är suspenderad för det första benet i slipsen med Paris Saint-Germain.

Achraf Hakimi och Marcelo verkar mest troliga att börja, men paret spelade hemskt Monaco Tröjor i söndagsdrag med Celta Vigo.

Den unga marockan har en bra framtid framför honom, men vid 19 år måste du ha tålamod med honom, för det är för tillfället inte redo att gå tå-till-tå med Neymar på det största steget.

Bayer Leverkusen Tröjor

Nacho är ett alternativ till höger-tillbaka för konflikten med de franska jättarna, men det beror på både Raphael Varane och Sergio Ramos lämplighet.

Denna brist på djup i försvar är ett verkligt problem för Zidane den här termen och det är ingen överraskning att det har varit rykten om att länka Los Blancos till centrala defensiva förstärkningar i januari.

Den franska tränaren såg än en gång att hans förändringar har intill ingen inverkan.

Att ta ut både Luka Modric och Isco i ett slag lurar på första hörseln, men han var tvungen att stoppa flödet av attacker som kom ner på båda sidor.

Iago Aspas hade en annan fin individuell bildskärm, hans nuvarande form placerar honom bland de bästa spelarna i spansk fotboll.

Trots sitt försök att dyka för att vinna straff, var han ett ständigt hot mot Real Madrid-försvaret och var nyckeln till att distribuera bollen till stora områden.
Share Button

Leave a Reply

css.php